Marketing

Wat is marketing?

Marketing is het verzamelwoord voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat jouw boodschap, product of dienst bij klanten bekend wordt. Marketingster ondersteunt ondernemers die willen concurreren op  kwaliteit in plaats van prijs. Geen ‘slimme’ marketingtrucs maar een eerlijk product of dienst promoten. Om dit te kunnen is het vertrouwen van je klanten van groot belang. Het achterliggende principe is  Inbound Marketing. 

Inbound Marketing

Marketingster helpt je om je klant en de markt te leren kennen. Hiervoor zijn de tools marktonderzoek en klantonderzoek. Door met klanten in gesprek te gaan leer je ze kennen en kun je beter inspelen op hun behoefte. In plaats van zelf te bedenken hoe de klant jouw bedrijf het beste kan leren kennen draaien we het om. Leren we de klant kennen en gebruiken we deze kennis om de boodschap af te stemmen. Dit is in het kort het principe van inbound marketing. 

Het verschil tussen inbound en outbound marketing

Er zijn twee manieren waarop je een boodschap kunt overbrengen. Met inbound marketing (op basis van vertrouwen) of outbound marketing (jezelf opdringen bij de klant). Marketingster gelooft in Inbound Marketing. Als je een goed product hebt en goede service biedt vind je nieuwe klanten door mond-tot-mond reclame. 

Online marketing en Offline marketing

Tot slot zijn er twee manieren waarop je jouw boodschap kunt overbrengen. Online marketing is voor alles wat je op internet doet met je mobiel, tablet of pc. Offline marketing is het promoten van je bedrijf daarbuiten. Allebei de manieren kunnen door elkaar worden gebruikt. Als je alles dezelfde stijl laat hebben, herkent de klant jouw bedrijf

Online marketing
Offline marketing

Waar kan Marketingster bij helpen?

Marketingster kan zowel offline als online helpen jouw bedrijf te promoten. Of het nu met een website is, teksten voor je site zodat ze goed gevonden worden bij Google (SEO) of het maken van brochures en visitekaartjes. Alle specialiteiten zijn in huis. Hierdoor kun je dezelfde stijl doorvoeren en herkent de klant jouw bedrijf zowel offline als online. 

Meer weten over de werkwijze?

In het werkboek over websites laat Marketingster zien hoe we bijvoorbeeld te samen werken bij het maken van een website, hierin komt aan bod hoe je een website maakt, waar je op moet letten bij het schrijven van content (teksten) en hoe je met behulp van zoekwoorden (SEO) goed gevonden wordt. 

Waarom Marketingster inhuren?

Het grote voordeel van Marketingster is dat je alles in één keer kunt regelen. Marketingster kan alles op het gebied van online en offline marketing verzorgen. Of het nu gaat om onderzoek, online aanwezigheid, het ontwerpen of promoten. Je kunt één dienst afnemen of samen een heel traject doorlopen. De keuze is aan jou. 

Om marketing voor iedereen laagdrempelig aan te bieden is Stichting Marketingster opgericht. Die ondersteunt verenigingen en stichtingen met een kleine beurs gratis met workshops en maatwerk voor een gereduceerd tarief. Op deze manier kan iedereen zichzelf promoten. 

Kosten

Marketingster vindt het belangrijk je zelfstandig te maken. Hiervoor gaan we letterlijk naast je zitten en alles met je bespreken en uitleggen. Je kunt één dienst afnemen of samen een heel traject doorlopen. De keuze is aan jou. Marketingster vindt het belangrijk om jou zelfstandig te maken zodat het een keuze is om vervolgstappen uit hand te geven. Geld mag nooit de reden mag zijn om niet met elkaar in gesprek te gaan. Laten we dus in ieder geval kennismaken.

Uurtarief

Voor sommige producten, zoals SEO, ontwerpen van magazines, infographics etc. zijn geen vaste prijzen af te spreken omdat dit teveel kan fluctueren in wensen en daarmee uren. Marketingster geeft wel duidelijkheid in het uurtarief en voor een urenindicatie mag je altijd een mailtje sturen of maak een afspraak. Zo zit je nergens aan vast maar heb je wel een idee van de kosten.  

Bedrijven

prijzen exclusief BTW

Uurtarief € 45 voor opdrachten langer dan 8 uur

Uurtarief € 60 voor opdrachten minder dan 8 uur

Particulieren

prijzen inclusief BTW

Uurtarief € 54,45 voor opdrachten meer dan 8 uur

Uurtarief € 72,60 voor opdrachten minder dan 8 uur

Stichtingen en verenigingen

prijzen excl. BTW

Uurtarief maatwerk maximaal € 35

Stichting Marketingster helpt stichtingen en verenigingen GRATIS met cursussen en workshop.  Lees meer

5 Zekerheden van Marketingster

Vertrouwen

Marketingster zet marketingactiviteiten in om het vertrouwen te winnen van (toekomstige) klanten.

Sociaal bedrijf

Stichting Marketingster helpt stichtingen, verenigingen en particulieren met een kleine beurs waar nodig met workshops en cursussen of ondersteuning tegen een gereduceerd tarief.

Met één muisklik alles geregeld

Marketingster heeft alle kennis in huis. Hierdoor hoef je niet met verschillende partijen samen te werken om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Samenwerken om zelfstandig verder te gaan

Marketingster zit letterlijk naast jou en geeft uitleg en ondersteuning tot je het snapt. Zodat jij jouw bedrijf zelfstandig verder kan laten stralen.

Vaste prijzen

Marketingster werkt met vaste prijzen zodat jij vooraf weet wat het gaat kosten. Geld mag nooit de reden mag zijn om niet met elkaar in gesprek te gaan. Laten we dus in ieder geval kennismaken.​

Verder praten?

Wil je samen sparren over wat je nodig hebt of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marketingster. Wees niet bang: je zit nergens aan vast en het eerste gesprek is altijd gratis. We gaan dan samen kijken hoe je verder kunt komen en vervolgens beslis je zelf of Marketingster je helpt.

06 450 061 03

Bel of stuur een appje.

info@marketingster.nl

Stuur een mailtje.

Contactformulier

Vul het contactformulier in.