Stichting Marketingster

Het verhaal achter Stichting Marketingster

Marketing is een mooi middel om te ondersteunen bij promotie. Toch is het niet voor iedereen betaalbaar. Daarom is Stichting Marketingster opgericht op 5 november 2019. 

De stichting heeft tot doel het toegankelijk maken van kennis van marketing voor de non-profitorganisaties en particulieren met een kleine beurs ten behoeve van de promotie van de non-profitorganisaties en de vergroting van de zelfredzaamheid van particulieren.

Samengevat: Marketingster helpt via deze stichting andere stichtingen en verenigingen met de marketing en helpt particulieren die het nodig hebben tegen een gereduceerd tarief cursussen volgen. Op die manier wil Marketingster de kennis en kunde voor iedereen toegankelijk maken.

Waarom helpt Marketingster?

Stichtingen en verenigingen

Jullie stichting of vereniging helpt mensen in hun leven. Daar wilt Marketingster graag aan bijdragen. Daarom helpt Marketingster stichtingen en verengingen die het goed kunnen gebruiken GRATIS met cursussen en workshop. Hiervoor is stichting Marketingster opgericht. Met als doel jullie de kennis over te dragen zodat jullie zelfstandig kunnen werken. Stichtingen en verenigingen kunnen een goede promotie (marketing) vaak goed gebruiken maar hebben niet de middelen om dit te betalen.

Particulieren

Daarnaast gun ik iedereen dat hij/zij verder komt in het leven. Met cursussen ontwikkel je jezelf en kun je het plaatsen op je C.V. Als geld dan de enige blokkade is dan wil Marketingster hierin graag tegemoet komen. Om je op weg te helpen 

Statuten Stichting Marketingster

De stichting is officieel opgericht op 5 november 2019 bij notaris Rang in Zetten. Daarnaast is er een inschrijving bij de Kamer van Koophandel onder nummer 76314588. In de statuten staan:

Stichting marketingster

Het bestuur

Esther Kerris

Voorzitter

Ik hou van mijn vak. Ik kom met veel mensen in aanraking en leer iedere keer weer een nieuwe wereld kennen. Ik help graag mensen vooruit en merkte dat stichtingen en verenigingen hulp kunnen gebruiken op gebied van marketing, maar vastlopen op de kosten. Daarnaast merkte ik bij de cursussen dat sommige mensen schrikken van de kosten.

Dat moet anders en daarom is deze stichting opgericht. Ik wil vooral mensen ondersteunen en zelfstandig maken zodat jullie/je weer verder kunnen.

Boaike Jagt

Secretaris

Maker of Games, Dreamer of Things, Stand-up Philosopher, Secret lemonade drinker, Random Genius. I don’t sell hats.

Rikkert van Harten

Penningmeester

Een stichting voor stichtingen en verenigingen, daar werk ik graag aan mee. een mooi initiatief om non-profit organisaties te ondersteunen. Naast mijn commerciële werkzaamheden zet ik mij zelf graag in voor de maatschappij via zulke initiatieven.

Katy Watson

Lid

I’m a Mama of 2 boys, nature lover and arts and crafts enthusiast

Paul Bongers

Lid

Ik ben specialist in Corporate Development voor de Marketing Technology sector. Daarmee help ik software bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van exit-strategieën, ecosystemen, go-to-market strategieën en Operational Excellence.

Contactgegevens

Contact
Locatie
Werktijden