Cursussen


Cursussen Marketingster

Marketingster is er voor iedereen die wil werken aan hun professionele ontwikkeling. Om zelfstandig te kunnen werken is het belangrijk om kennis van zaken te hebben. Daarvoor biedt Marketingster diverse cursussen aan.

Photoshop

Adobe Photoshop CC is ‘s werelds meest geavanceerde software voor digitale beeldbewerking en wordt gebruikt door fotografen, ontwerpers, webprofessionals en videoprofessionals. De toepassing geeft u optimale creatieve controle voor de manipulatie en samenstelling van 2D- en 3D-afbeeldingen, videobewerking en afbeeldingsanalyse. 

Indesign

Adobe InDesign CC is een professionele applicatie voor pagina-layout voor publicatie in gedrukte en digitale vorm waarmee u uiteenlopende inhoud voor gedrukte media, het web en tablet-apps kunt ontwerpen, voorvertonen en publiceren. Het biedt nauwkeurige controle over typografie, ingebouwde creatieve tools, een intuïtieve ontwerpomgeving en diepgaande integratie met Adobe Photoshop, Illustrator, Acrobat en Adobe Animate.

Illustrator

Adobe Illustrator CC is de toonaangevende software voor vectorafbeeldingen. Dit pakket wordt wereldwijd gebruikt door tal van ontwerpers die digitaal beeldmateriaal, afbeeldingen en typografie maken voor allerlei media: gedrukte publicaties, internet, en interactieve-, mobiele- en videotoepassingen. 

Website

Wil je leren om zelf met WordPress je eigen website te maken? Of je nu voor je bedrijf een eigen website wilt maken of voor jezelf. Marketingster helpt je om jouw webssite te maken. We werken met Elementor zodat je eenvoudig kunt bouwen met blokken (net als Lego), leer je de beginselen van SEO (Search Engine Optimizer) met de juiste zoekwoorden beter gevonden worden bij Google en leer je hoe je goede teksten kunt schrijven. Je verlaat de cursus met een echte website.

Bloggen

Wil je jouw bezoekers informeren over relevante onderwerpen? Met bloggen kun je op een informatieve manier jouw kennis delen, jouw kwaliteiten presenteren en vertrouwen winnen van (potentiële) klanten. Door bezoekers een inkijkje te geven in jouw mogelijkheden.  En gelijk de positie bij zoekmachines verhogen. In deze cursus leer je daarom ook de beginselen van SEO (Search Engine Optimizer). Kortom, hoe je goede teksten kunt schrijven en met de juiste zoekwoorden beter gevonden wordt.

Webhop

Je wilt graag producten gaan verkopen alleen hebt dit nog nooit gedaan. Met deze cursus leer ik je hoe je een webshop opzet. Een vereiste hiervoor is dat je een wordpress website hebt. Mocht je die niet hebben kunnen we deze eerst samen ontwikkelen. Je hebt dan ook de cursus webshite nodig. En dan gaan we aan de slag om jouw producten online te verkopen.

Praktisch

Alle cursussen zijn praktische cursussen waarmee je direct aan de slag kunt.

Geen examen geen huiswerk

De cursussen hebben geen examen en geen huiswerk zodat ze in het drukke leven passen.

Film & werkboek

De cursussen worden ondersteund door filmpjes, een werkboek en opdrachten die we direct in de lessen maken.

Versneld

De cursussen kunnen in versneld tempo worden aangeboden zodat je binnen een week een vaardigheid in huis hebt.

Nederlands

Alles is in het Nederlands zodat het makkelijk te volgen is.

Sociale prijzen

Omdat Marketingster de cursussen voor iedereen toegankelijk wil maken is er een sociaal prijssysteem.

Welke prijs jij kiest is aan jou, Marketingster gaat ervan uit dat jij een goede keuze maakt die bij jouw situatie past. Iedereen krijgt dezelfde cursus en wat je hebt gekozen zal tijdens de lessen ook niet benoemd worden.

Kostenoverzicht

Laagste prijs

voor de cursist die zichzelf graag wil ontwikkelen maar op dit moment nog niet de middelen heeft om de reguliere prijs te betalen

Totaal 8 lessen voor € 135

Reguliere prijs

voor de cursist die de waarde van de cursus inziet en de middelen heeft om de reguliere prijs te betalen

Totaal 8 lessen voor € 415

Sociale prijs

voor de cursist die het samen met Marketingster mogelijk wil maken voor iedereen om cursussen te volgen. De prijs is iets hoger en hiermee maak je het ook mogelijk dat de cursist met de laagste prijs kan deelnemen

Zelf te bepalen

Privé les

prijzen incl. BTW

Totaal 8 lessen voor € 1240

Groepen

prijzen incl. BTW

Wil jij als organisatie meerdere mensen opleiden dan kan de cursus ook op locatie worden gegeven. Neem hiervoor contact op met Marketingster. Tevens ondersteunt Marketingster verenigingen en stichtingen vrijwillig. 

5 Zekerheden van Marketingster

Vertrouwen

Marketingster zet marketingactiviteiten in om het vertrouwen te winnen van (toekomstige) klanten.

Sociaal bedrijf

Stichting Marketingster helpt stichtingen, verenigingen en particulieren met een kleine beurs waar nodig met workshops en cursussen of ondersteuning tegen een gereduceerd tarief.

Met één muisklik alles geregeld

Marketingster heeft alle kennis in huis. Hierdoor hoef je niet met verschillende partijen samen te werken om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Samenwerken om zelfstandig verder te gaan

Marketingster zit letterlijk naast jou en geeft uitleg en ondersteuning tot je het snapt. Zodat jij jouw bedrijf zelfstandig verder kan laten stralen.

Vaste prijzen

Marketingster werkt met vaste prijzen zodat jij vooraf weet wat het gaat kosten. Geld mag nooit de reden mag zijn om niet met elkaar in gesprek te gaan. Laten we dus in ieder geval kennismaken.​

Verder praten?

Wil je samen sparren over wat je nodig hebt of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marketingster. Wees niet bang: je zit nergens aan vast. We gaan dan samen kijken hoe je verder kunt komen en vervolgens beslis je zelf of Marketingster je helpt.

06 450 061 03

Bel of stuur een appje.

info@marketingster.nl

Stuur een mailtje.

Contactformulier

Vul het contactformulier in.