Over Marketingster

Marketing is een krachtig middel om de boodschap over te brengen en online is er een oerwoud aan informatie beschikbaar. Waar moet je beginnen?

Waarom Marketingster?

Marketingster zet marketingactiviteiten in om vertrouwen te winnen van (toekomstige) klanten. Marketingster ondersteund jou door samen te werken en alle stappen uit te leggen zodat je zelfstandig verder kunt om je bedrijf te laten groeien.  Op deze manier blijf je niet van Marketingster afhankelijk. Het is dan een keuze aan jou of je wil dat Marketingster jouw marketing blijft verzorgen.

Marketingster kan zowel offline als online helpen jouw bedrijf te promoten. Of het nu met een website is, teksten voor je site zodat ze goed gevonden worden bij Google (SEO) of het maken van brochures en visitekaartjes. Alle specialiteiten zijn in huis. Hierdoor kun je dezelfde stijl doorvoeren en herkent de klant jouw bedrijf zowel offline als online. 

5 zekerheden van Marketingster
Met één muisklik alles geregeld

Marketingster heeft alle kennis in huis. Hierdoor hoef je niet met verschillende partijen samen te werken om jouw bedrijf op de kaart te zetten

Samenwerken om zelfstandig verder te gaan

Marketingster zit letterlijk naast jou en geeft uitleg en ondersteuning tot je het snapt. Zodat jij zelfstandig verder kan laten stralen

Vaste prijzen

Marketingster werkt met vaste prijzen zodat jij vooraf weet wat het gaat kosten

Vertrouwen

Marketingster zet marketingactiviteiten in om het vertrouwen te winnen van (toekomstige) klanten

Sociaal bedrijf

Stichting Marketingster helpt stichtingen, verenigingen en particulieren met een kleine beurs waar nodig met workshops en cursussen

Diensten

Marketingster heeft verschillende tools beschikbaar zoals: marktonderzoek, klantonderzoek, schrijven van content (teksten), online marketing en offline marketing en cursussen. Marketingster heeft alles in huis waardoor jij met één muisklik alles geregeld hebt. Hierdoor hoef je niet met verschillende partijen samen te werken om jouw bedrijf op te kaart te zetten.

Welke dienst past bij mij?

Welke dienst van Marketingster past nu bij mij? Is het Marktonderzoek, Klantonderzoek of wil je zelf vaardig worden met een cursus die jou helpt om jouw bedrijf, stichting / vereniging of jezelf te laten schijnen?

Keuzehulp

Speciaal voor jou is daarom dit overzicht. Ga van start en ontdek wat bij jou aansluit en hoe Marketingster jou kan helpen. Of neem contact op en dan samen onderzoeken wat past bij jouw situatie zonder dat je dit iets kost.