Over Marketingster

Hmmm marketing...

Marketing is een krachtig middel om jezelf, een bedrijf, vereniging of stichting te promoten. Ik geloof dat de beste manier hiervoor ‘vertrouwen’ is. Als je een eerlijk product hebt en je klanten leert kennen kun je daar de communicatie (marketing) op afstemmen. Op die manier werk je aan een relatie.

Marketingster?

De naam Marketingster is een knipoog naar mijn kwaliteiten: een ‘ster’ zijn in ‘marketing’ = marketingster. Maar ook een samenvoeging van mijn naam: ‘Marketing’ + ‘Esther’ =  Marketingster.

Stichting Marketingster

Om het werk van Marketingster voor iedereen toegankelijk te maken heb ik in 2019 ook Stichting Marketingster opgericht. Om op deze manier mijn kennis van marketing te kunnen delen. Hierdoor kan ik stichtingen en verenigingen helpen maar ook particulieren met een kleine beurs die graag zichzelf ontwikkelen.

Waarom Marketingster?

Marketingster zet marketingactiviteiten in om vertrouwen te winnen van (toekomstige) klanten. Marketingster ondersteunt jou door samen te werken en alle stappen uit te leggen zodat je zelfstandig verder kunt om je bedrijf te laten groeien. Op deze manier blijf je niet van Marketingster afhankelijk. Het is dan een keuze aan jou of je wil dat Marketingster jouw marketing blijft verzorgen.

Marketingster kan zowel offline als online helpen jouw bedrijf te promoten. Of het nu met een website is, teksten voor je site zodat ze goed gevonden worden bij Google (SEO), of het maken van brochures en visitekaartjes. Alle specialiteiten zijn in huis. Hierdoor kun je dezelfde stijl doorvoeren en herkent de klant jouw bedrijf zowel offline als online. 

Welke dienst past bij mij?

Welke dienst van Marketingster past nu bij jou? Is het Marktonderzoek, Klantonderzoek of wil je zelf vaardig worden met een cursus die jou helpt om jouw bedrijf, stichting / vereniging of jezelf te laten schijnen?

Speciaal voor jou is daarom dit overzicht. Ga van start en ontdek wat bij jou aansluit en hoe Marketingster jou kan helpen. Of neem contact op en dan samen onderzoeken wat past bij jouw situatie zonder dat je dit iets kost.

5 zekerheden van Marketingster

Vertrouwen

Marketingster zet marketingactiviteiten in om het vertrouwen te winnen van (toekomstige) klanten.

Sociaal bedrijf

Stichting Marketingster helpt stichtingen, verenigingen en particulieren met een kleine beurs waar nodig met workshops en cursussen of ondersteuning tegen een gereduceerd tarief.

Met één muisklik alles geregeld

Marketingster heeft alle kennis in huis. Hierdoor hoef je niet met verschillende partijen samen te werken om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Samenwerken om zelfstandig verder te gaan

Marketingster zit letterlijk naast jou en geeft uitleg en ondersteuning tot je het snapt. Zodat jij jouw bedrijf zelfstandig verder kan laten stralen.

Vaste prijzen

Marketingster werkt met vaste prijzen zodat jij vooraf weet wat het gaat kosten. Geld mag nooit de reden mag zijn om niet met elkaar in gesprek te gaan. Laten we dus in ieder geval kennismaken.

Verder praten?

Wil je samen sparren over wat je nodig hebt of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marketingster. Wees niet bang: je zit nergens aan vast en het eerste gesprek is altijd gratis. We gaan dan samen kijken hoe je verder kunt komen en vervolgens beslis je zelf of Marketingster je helpt.

06 450 061 03

Bel of stuur een appje.

info@marketingster.nl

Stuur een mailtje.

Contactformulier

Vul het contactformulier in.