Wij zijn een stichting / vereniging

Waarom helpt Marketingster stichtingen en verenigingen?

Jullie stichting of vereniging helpt mensen in hun leven. Daar wilt Marketingster graag aan bijdragen. Daarom helpt Marketingster stichtingen en verengingen die het goed kunnen gebruiken GRATIS met cursussen en workshops. Hiervoor is Stichting Marketingster opgericht. Met als doel jullie de kennis over te dragen zodat jullie zelfstandig kunnen werken. Stichtingen en verenigingen kunnen een goede promotie (marketing) vaak goed gebruiken maar hebben niet de middelen om dit te betalen.

Wat is het addertje?

Hiervoor vraagt Marketingster alleen wel een reiskostenvergoeding, een eventuele (vrijwillige) donatie en commitment in uren. Mocht het zo zijn dat er maatwerk nodig is dan kan dit tegen een lager uurtarief van maximaal € 35. Hierbij past Marketingster zich aan aan jullie budget.  

Inzet

Marketingster werkt graag samen en dat vraagt inzet en tijd van jullie om het uit te werken.

Reiskosten

Vergoeding van de reiskosten.

Donatie voor stichting

Om een ander weer te helpen mag er een vrijwillige bijdrage worden gegeven.

Werkwijze Stichting Marketingster

Stichting Marketingster biedt de tools aan zodat jullie zelf aan de slag kunnen. Dit vraagt vanuit jullie inzet en uren. Op die manier kan Stichting Marketingster vele stichtingen en verenigingen helpen. Stichting Marketingster kan gratis workshops aanbieden op het gebied van:

  • Inbound Marketing
  • Websiteteksten schrijven
  • Online Marketing (websites en social media)

Hou er rekening mee dat in een goede website opzetten bijvoorbeeld snel 50 uur werk gaat zitten. Deze uren zijn ook te verdelen over verschillende vrijwilligers. Om effectief resultaat te boeken, raad ik aan deze uren in één maand beschikbaar te hebben. Stichting Marketingster biedt gratis workshops aan waarbij we stap voor stap samen werken. Er wordt een onderdeel uitgelegd, daarna gaan we samen oefenen, jullie werken het verder uit en dan komt Stichting Marketingster weer langs om weer een stapje verder te helpen. Op deze manier kan de kennis gelijk ingezet worden. 

Is hier geen tijd voor, geen probleem: lees dan de blogs en doe het op jullie eigen tempo.

Maatwerk tegen speciaal tarief

Mochten jullie maatwerk nodig hebben of willen jullie iets ontworpen hebben zoals posters of ander promotiemateriaal dan doet Stichting Marketingster dat voor een gereduceerd tarief van maximaal € 35. Hierbij past Marketingster zich aan jullie budget aan.  

Verder praten?

Wil je samen sparren over wat je nodig hebt of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marketingster. Beschrijf jouw stichting en vertel de knelpunten dan kunnen we in gesprek.

Wees niet bang: je zit nergens aan vast en het eerste gesprek is altijd gratis. We gaan dan samen kijken hoe je verder kunt komen en vervolgens beslis je zelf of Stichting Marketingster jullie helpt.

06 450 061 03

Bel of stuur een appje.

info@marketingster.nl

Stuur een mailtje.

Contactformulier

Vul het contactformulier in.

Portfolio

Deze stichtingen, verenigingen en organisaties heeft Stichting Marketingster op weg mogen helpen: