Ontwerpen

Marketingster kan van alles ontwerpen. Van infographics, advertenties, magazines, huisstijl tot aan promotiemateriaal zoals het bestickeren van bakfietsen, raamposters of persoonlijke attenties. Voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden. De prijzen staan onderaan of kijk op de kostenpagina voor een compleet overzicht van alle diensten.

Drukwerk, kaarten, flyers en posters

Of het nu gaat om een persoonlijke kaart voor een feest, geboorte of kerstkaart. Maar ook posters en flyers. Marketingster kan alles voor je ontwerpen. Dit zorgt dat je het helemaal naar jouw zin kunt maken. 

Ook je waardering laten zien aan jouw medewerkers? Marketingster kan afbeeldingen voor voor taarten, op mokken of zelfs een thuiswerk award in deze Coronatijd.

Als het om grote aantallen gaat is het vaak goedkoper. Er gaan uren zitten in het ontwerpen maar de drukkosten zijn vaak goedkoper. 

Bijvoorbeeld voor een uitnodiging, dubbelzijdig in kleur 13,5 x13,5 cm voor 75 stuks ben je rond de €120 kwijt. Dat is €1,60 per kaart

Tuurlijk, mail, app of bel Marketingster en dan kan ik luisteren naar je verhaal en een voorstel doen. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Jazeker. Bel, mail of app me en dan hoor ik graag wat je zoekt. Het is vaak goedkoper dan je denkt. 

Maak jouw bakfiets uniek met een persoonlijke sticker. Alles is mogelijk, wat jij bedenkt kan Marketingster ontwerpen. Kom maar op met je ideeën. Voor particulieren en bedrijven.

De stickers zijn geschikt voor elk oppervlakte zolang het een vlakke ondergrond heeft. 

Jazeker, dit zal de prijs iets verlagen. Echter zal er waarschijnlijk wel uren in het ontwerpen zitten.

Jazeker. Alles is mogelijk. Het voordeel is dat dit zal de prijs iets verlagen. Echter gaat er toch tijd in zitten om hem geschikt te maken voor de drukker. Maar het zal zeker schelen in de prijs

Jazeker. Jij kiest hoe jouw bakfiets verfraait kan worden. Het voordeel is ook dat dit de prijs iets verlagen. Echter zal er toch tijd zitten om hem geschikt te maken voor de drukker. 

Nee hoor, het is jouw fiets, jij mag dit helemaal bepalen. Het zal de prijs voor de drukkosten verlagen, maar er zit wel tijd in het ontwerpen. Als je me mailt, belt of appt kan ik je vertellen wat de prijs dan wordt. 

Het wordt aangeleverd als een rechthoekig stickervel. In het ontwerp heeft Marketingster rekening gehouden met eventuele afrondingen. Je kunt de sticker dan zelf op maat snijden of knippen. Of laten doen, wat jij het makkelijkste vind.

Bakfiets stickers

prijzen excl. BTW​

 Totaal voor € 260

Zonnescherm autoramen / raamstickers

Totaal voor € 215

Ook zo’n last van de zon en beschermen de zonneschermen met zuignappen niet volledig tegen de zon? Een zonnescherm sticker kan dan helpen. Het leuke is dat je hem met je logo of favoriete figuur kan verfraaien.

Bijkomend voordeel: het kan ook op andere ramen worden toegepast.

Jazeker, je krijg het als vierkant stickervel aangeleverd en dan kun je het zelf op maat knippen. Net als met plakplastic voor de ramen.


Jazeker, het zijn kleine rondjes aan de buitenkant maar kunt er doorheen kijken vanuit binnen.

Jazeker, dit zal de prijs iets verlagen. Echter zal er waarschijnlijk tijd zitten om hem te schalen naar jouw autoraam. Daarom krijg je een korting van €15

Jazeker, dit zal de prijs iets verlagen. Echter zal er waarschijnlijk tijd zitten om hem te schalen naar jouw autoraam. Daarom krijg je dan een korting van €20

Jazeker, dit zal de prijs van het drukker met de helft verlagen (€12,50) . Echter gaat er wel evenveel tijd in het ontwerpen zitten. 

Ja, je trekt het er eenvoudig weer vanaf. Even het raam weer schoonmaken en dan zijn alle lijmsporen weg.

Jazeker alles is mogelijk. Als je een berichtje naar me stuurt met wat je zoekt kan ik je een offerte op maat geven, dit omdat de prijs van het drukwerk verschilt met verschillende afmetingen. Geheel vrijblijvend uiteraard. 

Ja, het grote voordeel is dat de zon dan ook tegen wordt gehouden. Omdat de maten van ramen erg verschillen kan ik niet een vaste prijs geven. Alles is mogelijk. 

Infographic

Beelden zeggen meer dan woorden en soms wil je het verhaal visueel presenteren. Dan is een infographic de oplossing

Het is een afbeelding waarmee de lezer in een oogopslag alle informatie kan zijn. Dus een visualisatie van de tekst. Elk verhaal, resultaten of boodschap kan op deze manier worden weergegeven. 

Dat is lastig om te zeggen. Het is vaak maatwerk. Er gaan vooral ontwerp-uren in zitten. Reken snel op 2-4 uur

Jazeker dat kan. Hier gaat zo tussen de 2-4 uur aan ontwerpen zitten.

Je kunt ook een cursus illustrator bij Marketingster volgen en dan kun je het zelf ontwerpen. Dan ben je ongeveer hetzelfde kwijt en staat het mooi op je C.V.

Jazeker, elk verhaal kan in beeld worden omgezet. 

Heeft de boodschap meer tekst dan kun je het verwerken in een brochure of magazine.

Dat is lastig om te zeggen. Het is maatwerk. Het is afhankelijk van de hoeveelheid tekst, of het in kleur of zwart wit moet (als het afgedrukt moet worden), zijn de teksten al geschreven? Stuur gerust een mail, app of bel me op dan kan ik je een offerte op maat geven. 

Dat is lastig om te zeggen. Het is maatwerk. Het is afhankelijk van de hoeveelheid tekst, of het in kleur of zwart wit moet (als het afgedrukt moet worden), zijn de teksten al geschreven? Stuur gerust een mail, app of bel me op dan kan ik je een offerte op maat geven. 

Uiteraard. Marketingster wilt iedereen helpen met de promotie. Hiervoor ontvangen jullie een gereduceerd tarief. Omdat het maatwerk is kan ik niet een standaard prijs vermelden. Maar mail, app of bel me op en dan kan ik een indicatie geven. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Magazine & brochure

Alles wat jij bedenkt kan Marketingster maken. Wat heb je in gedachten?

Eigenlijk ziet Marketingster geen beperkingen. Dus kom maar op met je ideeën. Of het nu groot (billboards) of klein (awards) zijn. Alles kan op elk formaat worden ontworpen. 

  • Advertenties
  • Banners
  • Taartafbeeldingen
  • Mokken
  • Iets moois voor in je huis
  • Unieke raamstickers voor op slaapkamers van de kinderen
  • Iets unieks voor op kantoor
  • Thuiswerk awards om je medewerkers te bedanken voor hun inzet
Andere ontwerpen

Voor sommige producten, zoals ontwerpen van magazines, infographics, etc., zijn geen vaste prijzen af te spreken omdat dit teveel kan fluctueren in wensen. Marketingster geeft wel duidelijkheid in het uurtarief en voor een urenindicatie mag je altijd een mailtje sturen of maak een afspraak. Zo zit je nergens aan vast maar heb je wel een idee van de kosten.  

Bedrijven

prijzen exclusief BTW

Uurtarief € 45 voor opdrachten langer dan 8 uur

Uurtarief € 60 voor opdrachten minder dan 8 uur

Particulieren

prijzen inclusief BTW

Uurtarief € 54,45 voor opdrachten meer dan 8 uur

Uurtarief € 72,60 voor opdrachten minder dan 8 uur

Stichtingen en verenigingen

prijzen excl. BTW

Uurtarief maatwerk maximaal € 35

Stichting Marketingster helpt stichtingen en verenigingen GRATIS met cursussen en workshop.  Lees meer

5 Zekerheden van Marketingster

Vertrouwen

Marketingster zet marketingactiviteiten in om het vertrouwen te winnen van (toekomstige) klanten.

Sociaal bedrijf

Stichting Marketingster helpt stichtingen, verenigingen en particulieren met een kleine beurs waar nodig met workshops en cursussen of ondersteuning tegen een gereduceerd tarief.

Met één muisklik alles geregeld

Marketingster heeft alle kennis in huis. Hierdoor hoef je niet met verschillende partijen samen te werken om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Samenwerken om zelfstandig verder te gaan

Marketingster zit letterlijk naast jou en geeft uitleg en ondersteuning tot je het snapt. Zodat jij jouw bedrijf zelfstandig verder kan laten stralen.

Vaste prijzen

Marketingster werkt met vaste prijzen zodat jij vooraf weet wat het gaat kosten. Geld mag nooit de reden mag zijn om niet met elkaar in gesprek te gaan. Laten we dus in ieder geval kennismaken.

Verder praten?

Wil je samen sparren over wat je nodig hebt of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marketingster. Wees niet bang: je zit nergens aan vast en het eerste gesprek is altijd gratis. We gaan dan samen kijken hoe je verder kunt komen en vervolgens beslis je zelf of Marketingster je helpt.

06 450 061 03

Bel of stuur een appje.

info@marketingster.nl

Stuur een mailtje.

Contactformulier

Vul het contactformulier in.