Marketingster.nl

Cursussen


Cursussen Marketingster

Marketingster is er voor iedereen die wil werken aan hun professionele ontwikkeling. Om zelfstandig te kunnen werken is het belangrijk om kennis van zaken te hebben. Daarvoor biedt Marketingster diverse cursussen aan.

Photoshop

Adobe Photoshop CC is ‘s werelds meest geavanceerde software voor digitale beeldbewerking, en wordt gebruikt door fotografen, ontwerpers, webprofessionals en videoprofessionals. De toepassing geeft u optimale creatieve controle voor de manipulatie en samenstelling van 2D- en 3D-afbeeldingen, videobewerking en afbeeldingsanalyse. 

Indesign

Adobe InDesign CC is een professionele applicatie voor pagina-layout voor publicatie in gedrukte en digitale vorm waarmee u uiteenlopende inhoud voor gedrukte media, het web en tablet-apps kunt ontwerpen, voorvertonen en publiceren. Het biedt nauwkeurige controle over typografie, ingebouwde creatieve tools, een intuïtieve ontwerpomgeving en diepgaande integratie met Adobe Photoshop, Illustrator, Acrobat en Adobe Animate.

Illustrator

Adobe Illustrator CC is de toonaangevende software voor vectorafbeeldingen. Dit pakket wordt wereldwijd gebruikt door tal van ontwerpers die digitaal beeldmateriaal, afbeeldingen en typografie maken voor allerlei media: Gedrukte publicaties, internet, en interactieve, mobiele en videotoepassingen. 

Praktisch

Alle cursussen zijn praktische cursussen waarmee je direct aan de slag kunt

Geen examen geen huiswerk

De cursussen hebben geen examen en geen huiswerk zodat ze in het drukke leven passen

Film & werkboek

De cursussen worden ondersteund door filmpjes, een werkboek en opdrachten die we direct in de lessen maken;

Versneld

De cursussen kunnen in versneld tempo worden aangeboden zodat je binnen een week een vaardigheid in huis hebt;

Nederlands

Alles is in het Nederlands zodat het makkelijk te volgen is.

Sociale prijzen

Omdat Marketingster de cursussen voor iedereen toegankelijk wil maken is er een sociaal prijssysteem.

  • De laagste prijs is voor de cursist die zichzelf graag wil ontwikkelen maar op dit moment nog niet de middelen heeft om de reguliere prijs te betalen;
  • De reguliere prijs is voor de cursist die de waarde van de cursus inziet en de middelen heeft om de reguliere prijs te betalen;
  • De sociale prijs is voor de cursist die het samen met Marketingster mogelijk wil maken voor iedereen om cursussen te volgen. De prijs is iets hoger en hiermee maak je het ook mogelijk dat de cursist met de laagste prijs kan deelnemen.

Welke prijs jij kiest is aan jou, Marketingster gaat ervan uit dat jij een goede keuze maakt die bij jouw situatie past. Iedereen krijgt dezelfde cursus en wat je hebt gekozen zal tijdens de lessen ook niet benoemd worden.

Groepen

Wil jij als organisatie meerdere mensen opleiden dan kan de cursus ook op locatie worden gegeven. Neem hiervoor contact op met Marketingster. Tevens ondersteunt Marketingster verenigingen en stichtingen vrijwillig.