Voorstellen

Ik ben Esther Kerris-van Dokkum en heb Marketingster opgericht. Ik ben in de basis een marketeer en heb daarnaast allemaal extra cursussen gevolgd zoals Aobe Expert, Google Analytics, Google Ads, Inbound Marketing en HTML en CSS om mij breder te ontwikkelen. Op deze manier kan ik alles wat ik bedenk ook (online) ontwerpen. Daarmee heb ik alle kennis in huis om alle marktingactiviteiten te ontwikkelen voor jou/jullie met één muisklik.

Ik heb een tijd in loondienst gewerkt maar heb besloten voor mezelf te werken zodat ik in alle vrijheid en flexibiliteit mijn werk kan inrichten. Dit geeft mij de ruimte om het werk zo in te richten dat het bij mij past. Ik ben erg voorstander om mensen zelfstandig te maken en niet afhankelijk. Daarom wil ik de tijd nemen om de klant te leren kennen en te begeleiden zodat iemand begrijpt wat er gebeurt en het eventueel zelf kan uitvoeren. Daarmee wil ik een dienst leveren die klopt met de verwachtingen. 

Hmmm marketing...

Marketing is een krachtig middel om jezelf, een bedrijf, vereniging of stichting te promoten. Ik geloof dat de beste manier hiervoor ‘vertrouwen’ is en niet manipulatie. Als je een eerlijk product hebt en je klanten leert kennen kun je daar de communicatie (marketing) op afstemmen. Op die manier werk je aan een relatie.

Marketingster?

De naam Marketingster is een knipoog naar mijn kwaliteiten: een ‘ster’ zijn in ‘marketing’ = marketingster. Maar ook een samenvoeging van mijn naam: ‘Marketing’ + ‘Esther’ =  Marketingster.

Stichting Marketingster

Om het werk van Marketingster voor iedereen toegankelijk te maken heb ik in 2019 ook Stichting Marketingster opgericht. Om op deze manier mijn kennis van marketing te kunnen delen. Hierdoor kan ik stichtingen en verenigingen helpen maar ook particulieren die met een kleine beurs die graag zichzelf ontwikkelen.

Dingen die je anders nooit van me zou weten