Content (teksten)

Wat is content?

Content zijn de teksten die worden geschreven voor webpagina’s maar ook in flyers, magazine’s, etc. Door de juiste bewoording in combinatie met zoekwoorden spreek je jouw doelgroep aan en kan je sneller gevonden worden in Google. Dit heet SEO.

Dan ben je helemaal klaar om je website te maken. Maar wat zet je erop? Het schrijven van teksten kan hierin nog een hele opgave zijn. Je schrijft namelijk niet voor jezelf maar voor je klanten. Welke informatie zoeken ze? Hoe schrijf je een goede tekst die ook gelezen wordt en de juiste toon heeft. Tot slot: hoe zorg je dat jouw site ook wordt gevonden? Allemaal dingen waar Marketingster jou bij kan helpen. 

Wat is SEO/SEA? en wat is het verschil

Met SEO (Search Engine Optimalization) oftewel zoekwoordenoptimalisatie kan de website goed gevonden worden door zoekmachines zoals Google. De betaalde versie is SEA (Search Engine Advertising) ook wel bekend als Adwords. 

Teksten (her)schrijven

Of je nog moet beginnen of al een tekst hebt geschreven, Marketingster helpt jou graag om de tekst zo te schrijven zodat het jouw doelgroep aanspreekt en activeert om bij jou af te nemen. Marketingster kan jou ondersteunen bij zowel teksten voor de website maar ook teksten voor magazine’s, flyers, etc. Ik leer je hoe je de teksten schrijft en welke zoekwoorden en beelden je het beste kunt gebruiken. Je kunt ervoor kiezen zo samen één tekst te doen en erna zelf verder te schrijven of we schrijven samen alle teksten. De keuze is aan jou en je bent hierin niets verplicht. 

Werkwijze content schrijven

Om een goede tekst te schrijven is het belangrijk dat ik het bedrijf leer kennen en weet wie jouw doelgroep is. Samen bepaalt het namelijk de toon van de tekst. Daarna gaan we samen aan de slag met de tekst. We bepalen eerst de kopjes en dan schrijven we de inhoud.

Bij webteksten verzorgt Marketingster de juiste zoekwoorden zodat de teksten, en dus jouw site, sneller gevonden worden bij Google en je hoger in de ranglijst komt. Soms kan door een woord anders te gebruiken jouw bedrijf beter gevonden worden, omdat jouw klanten een ander (zoek)woord gebruiken. Bijvoorbeeld het verschil tussen mensen die zoeken tussen een cursus, studie of opleiding. Ik leer je hoe je de zoekwoorden verwerkt in de tekst zodat je het ‘trucje’ leert en zelf leert toepassen. Een kleine investering in tijd zorgt daarmee voor een groot rendement.

Tot slot ondersteunen beelden teksten. Daarom help ik je met het zoeken van de juiste afbeeldingen. Ik help deze te verkleinen in aantal pixels zonder de grootte aan te passen. Door de resolutie (aantal pixels in een foto) te verkleinen laadt de pagina sneller en kunnen jouw klanten sneller van webpagina wisselen. Er zijn tal van afbeeldingssite’s die je gratis kunt gebruiken.

Meer weten?

In de brochure wordt in slechts één pagina de verschillen tussen SEO en SEA uitgelegd.

Waarom Marketingster inhuren?

Het grote voordeel is dat Marketingster tijd investeert om het bedrijf en jou te leren kennen. Welke informatie zoeken klanten en welke informatie wil je overbrengen? Welke toon past daarbij? En op welke manier kun je dit het beste overbrengen?

Dit vraagt in het begin meer tijd en inzet van jou maar daarna kunnen alle andere teksten sneller gaan. 

We bepalen eerst de kopjes en dan schrijven we de inhoud. Daarbij leer ik je graag hoe SEO werkt en hoe je dit zelf kunt doen. Zodat je in de toekomst zelf je teksten kunt schrijven en het een keuze is om met Marketingster samen te werken. 

Kosten

Overtuigd dat de juiste teksten jouw bedrijf verder kan helpen? Neem dan contact op om zonder verplichtingen een eerste gesprek in te plannen.  

Teksten schrijven

het schrijven van (web)teksten

Eerste tekst € 120
Iedere volgende tekst € 90

Bestaande teksten herschrijven

het herschrijven van (web)teksten

Per tekst € 90

5 Zekerheden van Marketingster

Vertrouwen

Marketingster zet marketingactiviteiten in om het vertrouwen te winnen van (toekomstige) klanten.

Sociaal bedrijf

Stichting Marketingster helpt stichtingen, verenigingen en particulieren met een kleine beurs waar nodig met workshops en cursussen of ondersteuning tegen een gereduceerd tarief.

Met één muisklik alles geregeld

Marketingster heeft alle kennis in huis. Hierdoor hoef je niet met verschillende partijen samen te werken om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Samenwerken om zelfstandig verder te gaan

Marketingster zit letterlijk naast jou en geeft uitleg en ondersteuning tot je het snapt. Zodat jij jouw bedrijf zelfstandig verder kan laten stralen.

Vaste prijzen

Marketingster werkt met vaste prijzen zodat jij vooraf weet wat het gaat kosten. Geld mag nooit de reden mag zijn om niet met elkaar in gesprek te gaan. Laten we dus in ieder geval kennismaken.​

Verder praten?

Wil je samen sparren over wat je nodig hebt of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marketingster. Wees niet bang: je zit nergens aan vast en het eerste gesprek is altijd gratis. We gaan dan samen kijken hoe je verder kunt komen en vervolgens beslis je zelf of Marketingster je helpt.

06 450 061 03

Bel of stuur een appje.

info@marketingster.nl

Stuur een mailtje.

Contactformulier

Vul het contactformulier in.